Maleskole for børn

Maleskole for børn

Send Børn der elsker at male på maleskole i Kreativt Fitnesscenter, vi elsker deres umiddelbarhed omkring maleriet.

De kan lære hvordan de skal bruge pensel og akrylmaling

Jeg har oprettet denne maleskole for børn for at gribe dem i processen og hjælpe dem med at lære at nyde processen frem for at have travlt med at nå i mål og producere en masse. Netop det at lade dem fordybe sig i processen omkring maleriet, lade sig styre lidt at de ting malingen og andre medier giver, tror jeg på er et super sundt og sjovt forløb for børnene.

På maleskolen skal de lære at gode malerier bygges op lag på lag og det bliver ikke færdigt på to timer, vi skal male to malerier i løbet af ugen, så deres tålmodighed bliver sat lidt på prøve 😉 Jeg vil gerne udfordre at tingene skal være færdige hurtigt og sætte fokus på at nyde processen.

De skal også gennemgå lidt farvelære, maleteknikker med både små og store pensler, svampe, klude og andet. Og så dykker vi også ned i malemedier, hvis tiden er til det som f.eks. Powertex, oliepasteller, kridt, kul, grafit eller andet vi finder på.

Praktisk information

Holdene er typisk planlagt i skolernes ferie

Vi mødes alle dage i ugen (mandag til og med fredag) kl. 9.30 og slutter kl. 12.00. Og forløbet sluttes af med en fernisering for forældre, bedsteforældre og ander nysgerrige.

Maleskolen henvender sig til børn i alderen 10-14 år men har du et barn på 8 eller 9 år der sagtens kan fordybe sig, så er han/hun velkommen.

Lad ikke dit barn gå glip af maleskolen – tilmeld nu. Max 10 deltagere

Maleskolen bliver afholdt i Kreativt Fitnesscenter, Theilgaards Torv 9, 1. th, 4600 Køge

Vil dit barn hellere tegne så har vi også en tegneskole for børn – læs mere her

Gavekort

Vi udsteder gerne gavekort hvis male oplevelsen skal gives i gave – kontakt os på mail@kreativtfitnesscenter.dk

 

  • Maleskole for børn – uge 29

    1.500,00 DKK