Events Sommer Edition

Fællesskab er i fokus, når vi sommeren over arrangerer masser af kreative workshops, som du og familien eller venner og veninder kan hoppe med på.
Få overblik over dine kreative muligheder her på siden:

Vi har den skønneste store træterrasse lige uden for vores dør, og den skal i brug i sommeren 2020. Her planlægger vi nemlig en masse kreative workshops for hele familien. Tag afsted sammen og få et par hyggelige timer i hinandens selskab.

Du kan godt glæde dig – for vi har virkelig gjort os umage for at finde på indhold og inspiration til disse workshops, så du kommer herfra med noget, du også vil bruge når du kommer hjem. Professionelle kunstnere guider dig igennem kreative tips og tricks og vi har fundet nogle vildt lækre materialer frem du kan komme og benytte dig af.

En lidt anderledes sommer står for døren, og vi har virkelig sat os for at skabe en masse kreativ sjov for børn og voksne, der holder ferien i Danmark i år.

 

OBS (Covid-19)

Alle vores workshops overholder myndighedernes anbefaling om afstand, afspritning, rengøring mm, og de foregår så vidt muligt udendørs. Skulle det regne så finder vi en løsning for dem har vi nemlig også.

Kreative sommerevents for ALLE også børn 😉

Alle er velkommen til at deltage – børn under 12 år skal følges med en voksen (en person over 18 år) En voksen kan godt følges med flere børn

Se datoer og tidspunkter ved at klikke på den workshop du gerne vil med på

Kreative sommerevents KUN for voksne

Disse hold er ikke egnede for børn da der serveres alkohol som en del af pakken

 • Croquis

  9. august 2020 Croquis & Tapas

  495,00 DKK
 • Events i køge

  10. juli 2020 – Gin og Pouring

  499,00 DKK
 • 17. juli 2020 – Kun for mænd

  399,00 DKK