Art Journaling – slip kreativiteten fri

Art journalling handler i al sin enkelthed om at lave sin egen kunstkalender. 

Da kan klippe, klistre, tegne, male ja i princippet lege med alle mulige udtryksformer der kan samles til en hyggelig lille bog som du kan hente inspiration fra når du f.eks. skal male. 

Mange voksne har svært ved at lade inspirationen komme og endnu sværere ved at omsætte den visuelt til noget på et stykke papir. På dette hold går vi bare igang – uden forudgående instruktion eller plan for hvad der skal ske. 

Michelle Nyskjold der underviser på holdet har lang erfaring i at lave sådanne bøger og hun hjælper dig med inspiration til at komme igang. 

Materialer

Du skal bruge en lille bog du kan tegne og male i, og papiret i bogen må gerne være omkring 180 g pr. m2. Vi sælger bøger i huset, så du kan købe her, når du kommer første gang. Bøgerne sælges fra kr. 79,-

Derudover skal du blot medbringe hvad du har i forvejen af akvarel, tuscher, blyanter, kuglepenne, fine liners eller andet. 

Vi stiller lidt materiale til inspiration, som du kan benytte dig af og ellers er det bare at lade dig inspirere og lege med

Art journaling

Torsdag kl. 16.00-17.50

 

Pris: Kr. 300 pr. deltager pr. gang
kr. 150 for SILVER medlemmer og gratis for GOLD medlemmer

 

Book din plads her