Akrylmaling

Akrylmaling er populær – men hvilken slags skal man købe?

Hos Kreativt Fitnesscenter satser vi især på to mærker – Winsor Newton og Liquitex

Dem har vi valgt fordi de to mærker byder på masser af muligheder indenfor maleriet og kan arbejde sammen på kryds og på tværs. Begge mærker er anerkendte i hele verden. 

Winsor Newton

Winsor Newton, der har produceret akrylmaling til kunstnere over hele verden siden 1832. Kunstneren Henry Newton lavede et samarbejde med kemi ingeniøren William Winsor og sammen udviklede de allerede dengang en god akrylmaling med gode egenskaber. 

Vi er hos Kreativt Fitnesscenter vilde med farverne som Winsor Newton har valgt at udbyde i deres sortiment, og studiefarven der kaldes Galeria har nogle ganske fine egenskaber, som fungere perfekt til det meste. 

Liquitex

Liquitex har et fantastisk sortiment til både nybegyndere og øvede. Som de eneste udbydere går deres farveskala igen i inks, spraypaint, akrylmaling og paintmarkers. Det giver dig masser af muligheder for at lege og udfolde dig kreative og ramme de samme farvetoner uanset hvilket produkt du arbejder med. Det synes vi er ret fantastisk

Kunstneren Andy Warhol arbejdede med Liquitex – så hvorfor skulle vi ikke også? 😉

Prøv Liquitex basics, hvis du er nybegynder eller opgrader din akrylmaling til Liquitex heavy Body – det vil du ikke fortryde.